Bologna City Red Bus

De Bologna City Red Bus is een ideale manier om Bologna te ontdekken. Deze hop-on-hop-off bus rijdt langs de hoogtepunten van Bologna. Dat doet ie meerdere keren per dag: doordeweeks wordt het rondje elf keer gereden, in het weekeinde en tijdens feestdagen wordt er twee keer extra gereden. De Bologna City Red Bus is een dubbeldekkerbus die op basis van het hop-on-hop-off principe rijdt. Dat betekent dat je gedurende de geldigheid van je ticket (is 1 of 2 dagen) onbeperkt in en uit mag stappen. Op die manier bepaal je zelf welke plekken in Bologna je wat beter wilt leren kennen.

Je kunt de San Luca Express in combinatie met de Bologna City Red Bus boeken. Met dit ticket ontdek je niet alleen het complete centrum van Bologna, maar je mag ook met de San Luca Express de heuvels rond Bologna in om het heiligdom San Luca te ontdekken. Het aantal plekken op de San Luca Express is beperkt. Op tijd je plekje reserveren is – zeker op drukkere dagen – aan te bevelen.

Je kunt het combiticket Bologna City Red Bus – San Luca Express vooraf via internet al aanschaffen. Dit mobiele ticket hoef je niet uit te printen.

Tags bij dit artikel:


Bologna

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Bologna op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Bologna.
> Bologna tips en informatie


Alles over Bologna