Bologna in één dag

Wie de hoogtepunten van Bologna wil ontdekken die kan dat prima in één dag doen. Het centrum van Bologna is compact en de belangrijke bezienswaardigheden en musea liggen eigenlijk vrijwel allemaal in het centrum van de stad. Mocht je zes musea willen doen dan wordt het erg krap natuurlijk, maar globaal genomen moet 1 dag voldoende zijn om een hele goede indruk te krijgen van de stad. Mocht je ergens aan de kust van Emilia-Romagna verblijven dan is een dagje Bologna dan ook een prima optie als je eens een dagje weg wilt van het strand of het zwembad.

Op de website www.in12uur.nl kun je een verslag lezen van hoe een dagindeling er uit zou kunnen zien. De redacteur die het verhaal geschreven heeft is afgereisd naar Bologna en heeft door middel van tekst en heel veel foto’s een verslag gemaakt in de vorm van een tijdlijn. Het geeft de lezer een goede impressie van hoe je pakweg 12 uur in Bologna door kunt brengen.

Tags bij dit artikel:


Bologna

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Bologna op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Bologna.
> Bologna tips en informatie


Alles over Bologna