Totò passami l’olio

In het historische centrum van Milazzo is een klein maar bijzonder restaurant te vinden. Totò passami l’olio heeft zich namelijk als doel gesteld om alleen hoogwaardige lokaal geproduceerde producten te bereiden. De dag begint met een bezoek aan de kleine vismarkt van Milazzo. Als de vis gekocht is wordt het menu bepaald. Op deze manier lukt het Totò passami l’olio om altijd met mooie verse en eerlijke producten te werken. Naast het eten is er ook behoorlijk wat aandacht voor de dranken die er geserveerd worden. Zo worden er lokaal gemaakte biologische wijnen verkocht maar kun je er ook de bieren van Horus Mylae krijgen. Deze artisanale biertjes worden in een microbrouwerij in Milazzo gebrouwen.
Het eten in Totò passami l’olio is van bijzondere goede kwaliteit, je merkt dat ze de oude Siciliaanse keuken omarmt hebben maar hier op een moderne manier mee omgaan. De presentatie van de gerechten is er alle behalve klassiek. Zo kregen wij een nagerecht geserveerd in een bloempot. Vegetariërs en veganisten kunnen zonder problemen terecht bij Totò passami l’olio.

Tags bij dit artikel: ,


Milazzo

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Milazzo op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Milazzo.
> Milazzo tips en informatie


Alles over Milazzo