Veerhaven van Milazzo

Voor veel toeristen is de jachthaven van Milazzo het enige wat ze zien van de stad. De Eolische eilanden hebben een behoorlijke aantrekkingskracht op de vele vakantievierders die jaarlijks Sicilië bezoeken. De veerhaven van Milazzo is de makkelijkste en snelste manier om de eilanden te bezoeken. De eilanden Lipari en Vulcano liggen beide op ongeveer een uurtje varen. Voor de verder gelegen eilanden zal je behoorlijk wat langer op een boot moeten doorbrengen. Voor Stromboli moet je op ongeveer vier uur varen rekenen.
Wil je vroeg naar één van de Eolische eilanden varen dan doe je er goed aan om van te voren je kaartjes te kopen. Dan loop je niet het risico dat de overtocht is uitverkocht. De tickets hebben een tijdsslot en kunnen niet gebruikt worden op andere tijden dan aangegeven op het kaartje. Zorg ervoor dat je op tijd bij de ferry bent want je auto parkeren kan best even duren.

Tags bij dit artikel: ,


Milazzo

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Milazzo op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Milazzo.
> Milazzo tips en informatie


Alles over Milazzo