Bulgari Hotel Milano

Een van de meest verfijnde, dure en exclusieve hotels van Milaan is Bulgari Hotels & Resorts Milano. Dit vijfsterren boetiekhotel ligt in het centrum van Milaan op loopafstand van de exclusieve shops van de beroemde modemerken. In plaats dat je in de hectische drukte van Milaan slaapt, ligt het Bulgari Hotel aan het einde van een doorlopende straat, direct aan de prachtige privétuin. Het hotel straalt elegantie, perfectie en luxe op alle mogelijke manieren uit. Aan ieder detail is gedacht en veel gasten geven het hotel dan ook louter hoge rapportcijfers. Aan alle schoonheid en comfort hangt ook een prijskaartje. Reken op gemiddeld vijf- tot zevenhonderd euro voor een kamer en rond de duizend euro voor een junior suite. Dit is per nacht…. niet per week!

Schrikken deze prijzen je niet af? Kijk dan op booking.com voor prijzen, beschikbaarheid en mogelijk wel een mooie lastminute deal voor het Bulgari Hotel.

Tags bij dit artikel:


Milaan

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Milaan op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Milaan.
> Milaan tips en informatie


Alles over Milaan

Alles over Milaan