Crowne Plaza Milan City

Het viersterrenhotel Crowne Plaza Milan City is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Milaan. De reden is de ligging direct bij metrostation Sondrio. Dit metrostation brengt je binnen tien minuten naar het centraal station, Via Montenapoleone of het Domplein. De ingang tot het metrostation zit letterlijk direct naast de deur.

Het hotel zelf is een vrij zakelijk hotel, waarbij men wel de moeite heeft gedaan om sfeer in de vrij kleine hotelkamers te brengen. De hotelkamer is van alle gemakken voorzien die je nodig hebt, zoals airconditioning, flatscreen TV, ruime kluis waar een normale laptop goed in past, een minibar, mogelijkheden om koffie of thee te maken en gratis wifi van uitstekende snelheid. De ramen zijn isoleren het geluid van buitenaf prima, zodat je geen last hebt van het geluid van straat. Wel kun je geluid meekrijgen uit kamers die om je hotelkamer heen liggen.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid bij booking.com.

Tags bij dit artikel:


Milaan

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Milaan op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Milaan.
> Milaan tips en informatie


Alles over Milaan

Alles over Milaan