La Rinascente

Als je in Milaan gaat winkelen dan heb je aan warenhuis La Rinascente al bijna genoeg, mits je op zoek bent naar de betere merken. La Rinascente is een warenhuis dat zich richt op het hogere segment en is al sinds het begin van de vorige eeuw gevestigd in Milaan. La Rinascente zit aan het begin van de Corso Vittorio Emanuele II. Langs de hoofdingang loop je een waar “shopper’s paradise” binnen. Prachtige kleding, schoenen, parfums, cosmetica, tassen en andere accessoires van de bekende merken staan verleidelijk uitgestald om een nieuwe eigenaar of eigenaresse te krijgen. Op de hogere verdiepingen vind je huishoudelijke apparatuur en woonaccessoires. De allerhoogste verdieping is vooral bedoeld voor mensen die van lekker eten en drinken houden. Hier vind je de food-afdeling met heerlijke delicatessen en een aantal horecagelegenheden. Twee restaurants hebben ook een terras, waarbij je een zeer mooi uitzicht over de Dom van Milaan hebt.

Het mooie aan warenhuis La Rinascente is dat het veel toegankelijker is dan de exclusieve shops die je vooral in de Gouden Vierhoek aantreft. Hier wandel je tussen de dure designertassen en -kleding, terwijl je in de winkelstraten een dure winkel binnen moet stappen waarbij het al lijkt alsof de bij de deur opgestelde bewaker eerst even keurt of je wel voldoende centen hebt om daar te mogen komen winkelen.

Tags bij dit artikel:


Milaan

Dit artikel is onderdeel van een pagina over Milaan op steden.net, waar je veel informatie en tips kunt vinden over Milaan.
> Milaan tips en informatie


Alles over Milaan

Alles over Milaan